Haber
2016-11-26 11:25:04
EĞİTİM BİR-SEN OSMANİYE ŞUBESİ RAKETLERİ YARIŞTIRDI

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, spora ve sporcuya destek olmak için Eğitim Bir-Sen Osmaniye şubesi olarak düzenlemiş olduğumuz masa tenisi turnuvasını gerçekleştirdik.

 

Peygamber mesleği olan öğretmenliği, hak ettiği noktaya getirmek için sendika olarak büyük çabalar veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Öğretmenlerimizin hak ettiği yaşam ortamını sağlamak için gayretlerimiz devam edecektir. Mutlu ve huzurlu bir Türkiye’nin oluşumuna katkıda bulunmak için, birlik ve beraberlik mesajı vererek bir araya gelen tüm sporsever öğretmen arkadaşlarımıza, bize tüm süreç boyunca destek olan Osmaniye Atatürk Gençlik Merkezine, hakem arkadaşlarımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı Eğitim Bir-Sen yönetim kurulu olarak şükranlarımızı sunarız.

 

Bu turnuvada birlik ve beraberlik mesajı vermek istedik. Hiçbir sendika ayrımı gütmeden sendikalı, sendikasız tüm öğretmenlerimizi bir araya getirdik. Osmaniye’nin en iyi raketlerini yarıştırdık. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar itibarıyla birlik ve beraberliğin öne çıkması gereken şu günlerde bir ve beraber olma duygusunu en güzel şekilde yaşadık.

 

Bu turnuvada dereceye giren arkadaşlarımız için bir ödül töreni tertipledik. Dereceye giren sporcularımıza madalya, kupa ve hediye çekleri takdim ettik. Turnuvada birinci olan öğretmen arkadaşlarımızdan Bahadır TAŞDURMAZ’a 1000 TL, ikinci olan Hasan Hüseyin TOPAK’a 750 TL, üçüncü olan Adem BOZ’a 500 TL hediye çeki, dördüncü olan Mehmet YILDIRIM’a da kupa ve madalyasını takdim ettik.

 

Mutlu çocuklar, mutlu öğretmenler, mutlu bir Osmaniye ve mutlu bir TÜRKİYE olması temennisiyle…

 

Eğitim Bir-Sen Osmaniye Şubesi

Yönetim Kurulu

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen