Osmaniye 1 Şubesi

ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI

Eğitim Bir-Sen Osmaniye Şubemizin sponsorluğunda başlatılan; Öğretmenler arası kaynaşmayı sağlamak, sportif faaliyetleri artırmak ve geliştirmek amaçlı düzenlenen "Öğretmenler  Arası Voleybol Turnuvası" 16.05.2019 tarihi itibarıyla sona erdi. 18 okul takımının katıldığı turnuvada, erkek meslektaşlarından bu alanda da geride kalmayan bayan öğretmenlerimiz de takımlarda sporcu olarak ter döktüler. Müsabakalarda üst düzey mücadeleler sergilenirken, hem seyredenler hem de oynayanlar mutluluklarını ifade ettiler.

Osmaniye Eğitim Bir Sen Şubesi tarafından düzenlenen “ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI “ Dede Korkut İlkokulu/Ortaokulu ve Şehit Oğuz APANOĞLU/Isızca Şehit Ahmet Çalık İlkokulu arasında oynanan muhteşem bir final maçı ile sonuçlandı. Turnuvamız sonucunda

1. Dede Korkut İlkokulu /Ortaokulu

2. Şehit Oğuz Apanoğlu/ Isızca Şehit Ahmet Çalık İlkokulu 

3. Karacaoğlan Ortaokulu

4. Tos Çelik Sosyal Bilimler Lisesi olmuştur.

 

Yapılan turnuva sonrası Ödül Töreni yapıldı. Turnuvada dereceye giren takımlara kupaları ve çam sakızı çoban armağanı çekleri verildi. 1. Olan takımımıza1000, ikinci olan takımımıza 750 ve üçüncü olan takımımıza da 500 TL takdim ettik. Üçüncülük ödülünü Sağlık-Sen Başkanımız Muhuttin ÇENET, İkincilik ödülünü Memur-sen onursal başkanımız Mücahit ÇELİK, birincilik ödülünü de Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen başkanımız Mahmut KAHRAMAN takdim ettiler.

Turnuvaya katılan tüm takımlara, Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ve çalışanlarına, Hakemlerimize,  Başkan Yardımcımız İsmail KARATAŞ nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder; bir sonraki turnuvalarda görüşmek dileğiyle..:

#yeniufuklardanyeniumutlara

#eğitimbirsen

#spor