Osmaniye 1 Şubesi

Mart Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcımız Atilla Olçum, Genişletilmiş İl Divan Toplantımıza katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Şube Başkanı Mahmut KAHRAMAN yaptı. Kahraman Önümüzdeki süreçte çok çalışmamız gerektiğini, mutabakat süresinin yaklaştığını, üye yapma konusunda canla başla çalışmamız gerektiğini söyledi. Motif kartla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcımız Atilla Olçum, kültür ve medeniyet değerlerimize 10 yılda bir ipotek koymaya çalışan, demokrasiye balans ayarı çekmeye çalışan, 2007 de e muhtıra, ay ışığı, balyoz, Ergenekon, kobani,17-25 Aralık ve son olarak tarihimizin belki de en çok, en ahlaksız, en namussuz kalkışmasını yaşadığımız 15 Temmuz darbe kalkışmasını yapanlarla mücadele verdik. 15 Temmuz darbe girişiminde ilk sokağa çıkan bizler olduk. Olympos dağının çocukları ile Hıra dağının çocuklarının mücadelesi hiç bitmeyecek. 15 Temmuzda bunu bizzat gördük. Milli iradeye ve milli iradenin seçtiklerine her zaman sahip çıktık. Herkesi de milli iradeye saygı göstermeye davet ettik. Dedi.

Sendikacılığın tarihine değinen Başkanımız Atilla Olçum, gelinen noktanın muhasebesini yaparak dünün az üye sayıları bugünün çok sayılarından daha az değerli değildi. Mücadelemiz her zaman sürecek dedi. O günlerden bu günlere geldik hamdolsun dedi.

Osmaniye milletvekili İsmail Kaya sendikal çalışmalarınızı takip ve takdir ediyorum. Her zaman yanınızda ve yakınınızdayım. Başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum dedi.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcımız Atilla Olçum, dünyadaki birçok sendikayla işbirliği imzaladık. Türkiye’nin eğitim politikalarını sürekli takip ederek eğitimde öncü ve yönlendirici olmaya devam edeceğiz dedi.

 

                                                                                                                                              Ökkeş KURT

                                                                                                                              EBS Osmaniye Şube Başkan Yardımcısı