Osmaniye 1 Şubesi

YETKİDE 10. YIL YETKİDE İSTİKRAR

“YETKİDE 10. YIL YETKİDE İSTİKRAR” temalı iftar buluşmasında Eğitim Bir-Sen üyeleri ve çok kıymetli gönül dostlarımızla bir araya geldik. Memur-Sen adına Eğitim Bir-Sen’in hazırlamış olduğu iftar buluşmasına Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları, Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Ak Parti milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Ak Parti milletvekili Suat Önal, Ak Parti İl Başkanı Hamza TOR, çeşitli kurum amir ve işyeri temsilcileri katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu iftar buluşmasına olan bu talep Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen’i ziyadesiyle mutlu etmiştir.

 

                Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanı Mahmut KAHRAMAN yaptığı açılış konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. En çok bu günlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır dedi. Eğitim Bir-Sen olarak yapmış olduğumuz mayıs mutabakatında Eğitim Bir-Sen 4366 Türk Eğitim-Sen 2441 üyeye imza atarak rakiplerimize artarak devam eden farkın bir çalışmanın ve başarının ürünü olduğunu, bunun için yönetiminden işyeri temsilcisine kadar tüm üyelerimize teşekkür ediyorum dedi. Memur-Sen olarakta Türkiye’nin ve dünyanın en büyük memur konfederasyonu olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Bu başarıların devamını temenni ederek ramazan ayının ve ramazan bayramının tüm ülkemiz ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasını bitirdi.

Ak Parti İl Başkanı Avukat Hamza TOR yaptığı konuşmada Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen gücünü her zaman yanlarında hissettiklerini, her zaman uyumlu bir şekilde vatan ve millet için çalıştıklarını ifade etti. 24 Haziran seçimlerinde de bu desteği beklediklerini ifade ederek, ülkenin şer güçlerinin ellerine kalmaması ve atılımlarına devam edebilmesi için tekrar yeniden güçlü bir şekilde seçimleri kazanmanın önemine değinerek, bu buluşmadan dolayı Memur-Sen başkanı Mahmut Kahraman’a teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

                Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu ’da yaptığı selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ülkenin 15 Temmuz sonrası çektiği sıkıntıların unutulmadan bu seçimlere de güçlü girip güçlü çıkılması gerektiğini ifade etti.

                Ak Parti milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen’in gücünü her zaman yanlarında hissettiklerini, belli bir davaya hizmet eden bu sivil toplum kuruluşlarının güçlerinin birlikteliklerinden geldiğini ifade etti. Ak Parti’nin yükselişiyle birlikte her zaman değer verdikleri Memur-Sen’inde yükselişe geçtiğini ifade ederek birlikte çalışmanın ehemmiyetini vurgulayarak 24 Haziran seçimlerinde destek beklediklerini ifade ederek konuşmalarını bitirdi.

                Ak Parti milletvekili Suat Önal bu davanın sürekli çalışmayla yükseleceğini, kimsenin kenara geçerek seyirci kalamayacağını, bu süreçte de her zaman gönlünde ayrı bir yeri olan Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen’in de bu davayı başıboş bırakmayarak 24 Haziran sürecinde yanlarında yer alarak çalışacağına olan inancının tam olduğunu vurguladı. Ramazan ayının ve ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasını bitirdi.

                İftar yemeğinin ardından dua yapılarak program bitirildi.

 

                                                                                                                                   Ökkeş KURT

Eğitim Bir-Sen Başkan Yardımcısı